TAKLÄGGARE MALMÖ

Letar du efter takläggare i Malmö?

Takläggare i Malmö – det är vi! Vi på BFTE hjälper dig att lösa dina önskemål och preferenser! Hos oss får du hjälp med allt från takomläggningar, till inspektioner och reparationer. Vi arbetar i Malmö med omnejd, och finns alltid här för att hjälpa dig uppfylla dina takdrömmar. Kontakta oss redan idag om du vill veta mer!

TAKLÄGGARE MALMÖ

Vad vill du ha hjälp med idag?

Vi arbetar heltäckande med takläggning i Malmö, men finns dessutom tillgängliga på gott om ställen i närområdet. Oavsett om du behöver vår hjälp i Lomma, Vellinge, Lund eller Svedala, är du alltid välkommen att höra av dig. Våra medarbetare är experter på tak och kan hjälpa dig med såväl takläggning, som andra relaterade tjänster. Vi är ett glatt gäng som brinner för vad vi gör, och som dessutom garanterar goda resultat. Därmed kan vi stolt säga att vi alltid levererar ut de bästa lösningarna för våra kunder, och ger dem precis vad de frågat efter – och lite mer! Här nedan hittar du våra olika tjänster.

Papptak

Våra takläggare är experter på att installera papptak med lång livslängd och utmärkt vattentäthet.

Byggnadsplåt

Vi gör byggadsplåtsarbeten av hög kvalitet, inklusive takplåtning och fasadplåtning för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Listtäckning

Listtäckning är en traditionell metod som vi behärskar och kan använda för att bevara takets charm och hållbarhet.

Betongtak

Vi utför takläggning med högkvalitativa betongpannor för att säkerställa hållbara och funktionella taklösningar.

Övriga taktjänster​

Vi hjälper dig gärna med andra önskemål som du kan ha gällande ditt tak!

Shingeltak

Våra experter har erfarenhet av att installera shingeltak med noggrannhet och precision, vilket ger ett estetiskt tilltalande resultat.

takläggare malmö

Takläggare Malmö

Vill du veta mer om oss?

Vi är ett glatt gäng skickliga takläggare som brinner för vad vi gör! Ta del av vår historia och träffa vårt team. Vi berättar om hur vi grundades, vilka vi är och vad som driver oss framåt.

Rulla till toppen