TAKLÄGGARE MALMÖ

Letar du efter takläggare i Malmö?

Takläggare i Malmö – det är vi! Vi på BFTE hjälper dig att lösa dina önskemål och preferenser! Hos oss får du hjälp med allt från takomläggningar, till inspektioner och reparationer. Vi arbetar i Malmö med omnejd, och finns alltid här för att hjälpa dig uppfylla dina takdrömmar. Kontakta oss redan idag om du vill veta mer!

TAKLÄGGNING MALMÖ

Vi lägger om ditt tak!

Vi arbetar heltäckande med takläggning i Malmö, men finns dessutom tillgängliga på gott om ställen i närområdet. Oavsett om du behöver vår hjälp i Lomma, Vellinge, Lund eller Svedala, är du alltid välkommen att höra av dig. Våra medarbetare är experter på tak och kan hjälpa dig med såväl takläggning, som andra relaterade tjänster. Vi är ett glatt gäng som brinner för vad vi gör, och som dessutom garanterar goda resultat. Därmed kan vi stolt säga att vi alltid levererar ut de bästa lösningarna för våra kunder, och ger dem precis vad de frågat efter – och lite mer! Dags att lägga nytt tak? Här nedan hittar du våra olika tjänster.

Papptak

Våra takläggare är experter på att installera papptak med lång livslängd och utmärkt vattentäthet.

Byggnadsplåt

Vi gör byggadsplåtsarbeten av hög kvalitet, inklusive takplåtning och fasadplåtning för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Listtäckning

Listtäckning är en traditionell metod som vi behärskar och kan använda för att bevara takets charm och hållbarhet.

Betongtak

Vi utför takläggning med högkvalitativa betongpannor för att säkerställa hållbara och funktionella taklösningar.

Shingeltak

Våra experter har erfarenhet av att installera shingeltak med noggrannhet och precision, vilket ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Övriga taktjänster​

Vi hjälper dig gärna med andra önskemål som du kan ha gällande ditt tak!

TAKLÄGGNING I MALMÖ

Vi är din pålitliga takläggare i Malmö med omnejd!

Hos oss på BFTE kan du få hjälp med takläggning, takrenovering, takinspektioner, förberedelse för solceller och mycket mer. Vi kan, med andra ord, hjälpa till med allt som rör tak! Vi samarbetar dessutom med andra byggföretag för att kunna erbjuda hjälp vid t.ex totalentreprenad eller andra byggtjänster. Vi är stolta över att erbjuda heltäckande, effektiva och pålitliga tjänster för våra kunder – vill du bli en av dem? Vi erbjuder kostnadsfria offerter – kontakta oss redan idag!

OM BFTE

Vill du läsa mer om oss?

Vi är ett glatt gäng skickliga takläggare som brinner för vad vi gör! Hos oss står service, kundnöjdhet och noggrannhet i fokus – och vi brinner för att bistå med förstklassiga tjänster för alla våra kunder. Ta del av vår historia och träffa vårt team. Vi berättar om hur vi grundades, vilka vi är och vad som driver oss framåt – BFTE är dina takläggare Malmö!

Vanliga frågor om oss

Vi arbetar med takläggning och andra taktjänster över hela Skåneregionen! Det innebär att du kan anlita oss som takläggare oavsett om du bor i Malmö, Lund, Lomma, Staffanstorp eller någon annan stad i närområdet. Är du osäker på om vi är verksamma där just du bor? Tveka inte på att kontakta oss!

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt inom takläggning helt enkelt! Vi erbjuder bland annat tjänster såsom takrenovering och taksinspektioner, som du kan läsa mer om här

Våra primära tjänster består såklart av takbyten! Hos oss kan du få hjälp med takbyten med följande material:

Vi erbjuder garantier och avdrag i enlighet med Tätskiktsgarantier. Du kan läsa mer om garantier och avdrag här.

I och med att vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom takläggning kan priserna såklart komma att variera. Dels beroende på vilken tak du har, vilket material du vill ha, hur stort hus du har med mera. För ett direkt pris rekommenderar vi dig att kontakta oss för en offert!

Rulla till toppen