TAKLÄGGARE MALMÖ

Listtäckning

Vi på Bunkeflo Takentreprenad AB specialiserar vi oss på listtäckning i Malmö och erbjuder skräddarsydda lösningar som kombinerar ett estetiskt tilltalande utseende, med funktion.

LISTTÄCKNING MALMÖ

Sätt din prägel på taket

Listtäckning är en takbeläggningsteknik som ger taket en tidlös och klassisk charm. Den används för att skapa en vacker och elegant takdesign som är väl anpassad till både äldre och moderna byggnader. Med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att förvandla ditt tak till ett konstverk! Vårt team arbetar noggrant och noggrant för att säkerställa att varje detalj är perfekt.

TAKLÄGGNING MALMÖ

Fördelar med listtäckning

Listtäckning är särskilt lämplig för bostäder, herrgårdar och historiska byggnader där estetiken spelar en viktig roll. Dess rena och släta yta ger taket en tidlös elegans som kompletterar byggnadens arkitektoniska stil. Det är ett populärt val för dem som vill ha ett unikt och ögonfallande tak. På bilden här bredvid ser du en före- och efterbild som demonsterar utkomsten av arbetet!

listtäckning listtäckning

FAQ: Listtäckning

Listtäckning är en takläggningsteknik där man monterar så kallade trekantslister på taket för ett mer traditionellt utseende. Det är vanligt förekommande i södra Sverige, främst på sluttande tak.

Det är ett bra val för bostäder där estetik och charm är av stor betydelse, i och med att tekniken ger ett stilrent, traditionellt utseende. Det går såklart att lägga listtäckning på alla bostäder med rätt förutsättningar.

Den här tekniken ger taket ett snyggt utseende och tidlös stil. Det är ett utmärkt val för dem som vill ha ett ögonfallande tak med elegans och karaktär.

Ja, ditt tak kan skräddarsys för att passa din byggnads unika stil och designkrav. Vi på Bunkeflo Takentreprenad AB hjälper dig att förverkliga din vision!

Kostnaden beror på vilken typ av bostad du har, hur stort taket är och hur mycket arbete som läggs. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en direkt offert.

TAKLÄGGARE SKÅNE

Papptak

Våra takläggare är experter på att installera papptak med lång livslängd och utmärkt vattentäthet.

Byggnadsplåt

Vi gör byggadsplåtsarbeten av hög kvalitet, inklusive takplåtning och fasadplåtning för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Listtäckning

Listtäckning är en traditionell metod som vi behärskar och kan använda för att bevara takets charm och hållbarhet.

Betongtak

Vi utför takläggning med högkvalitativa betongpannor för att säkerställa hållbara och funktionella taklösningar.

Övriga taktjänster​

Vi hjälper dig gärna med andra önskemål som du kan ha gällande ditt tak!

Shingeltak

Våra experter har erfarenhet av att installera shingeltak med noggrannhet och precision, vilket ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Rulla till toppen