LISTTÄCKNING MALMÖ

Listtäckning

På BFTE är vi stolta över att vara ledande plåtslagare i Malmö, specialiserade på byggnadsplåt för både kommersiella och bostadsprojekt. Med över 100 års kombinerad erfarenhet har vårt team den kunskap och expertis som krävs för att leverera högkvalitativa lösningar som tål tiden.

LISTTÄCKNING I MALMÖ

Fördelar med listtäckning

Listtäckning är särskilt lämplig för bostäder, herrgårdar och historiska byggnader där estetiken spelar en viktig roll. Dess rena och släta yta ger taket en tidlös elegans som kompletterar byggnadens arkitektoniska stil. Det är ett populärt val för dem som vill ha ett unikt och ögonfallande tak. På bilden här bredvid ser du en före- och efterbild som demonsterar utkomsten av arbetet!

listtäckning listtäckning

LISTTAK MALMÖ

Hur arbetar vi med listtäckning?

Vårt arbete med listtäckning i Malmö börjar med en noggrann bedömning av ditt tak för att identifiera den bästa lösningen för just ditt hem. Vårt team av erfarna takläggare konsulterar med dig för att förstå dina önskemål och behov. Vi erbjuder sedan en detaljerad plan, inklusive val av material och en tidsram för projektet. Under installationsprocessen använder vi endast de bästa teknikerna och materialen för att säkerställa en långvarig och estetiskt tilltalande lösning. Efter avslutat arbete genomför vi en omfattande kvalitetskontroll för att säkerställa att ditt nya listtak överträffar dina förväntningar

FAQ: Listtäckning

Vi finns tillgängliga för takläggning och övriga takarbeten över hela Skåne! Du kan anlita BFTE i Malmö, Lund, Bjärred, Staffanstorp, Lomma – ja, över hela Skåne helt enkelt!

Listtäckning är en traditionell och hantverksmässig metod för att täcka tak, där smala lister av material som trä, metall, eller kompositmaterial överlappar varandra för att skapa ett vattentätt skydd. Denna teknik kombinerar estetisk tilltalande design med effektiv skydd mot väder och vind.

Listtäckning erbjuder inte bara ett unikt och vackert utseende till ditt hem, utan är också en hållbar lösning som kan stå emot tuffa väderförhållanden. Denna teknik möjliggör flexibilitet i design och kan anpassas för att matcha arkitektoniska detaljer på ditt hem.

Installationstiden för ett listtak varierar beroende på projektets omfattning, takets storlek och de specifika krav som ditt projekt innebär. BFTE strävar efter att arbeta effektivt och noggrant för att minimera störningar och slutföra ditt projekt i tid.

Underhåll av listtak är relativt lågt jämfört med andra takmaterial. Regelbunden inspektion och rengöring rekommenderas dock för att försäkra att taket är fritt från skräp och att eventuella skador åtgärdas i tid för att förlänga takets livslängd.

Är du intresserad av att lägga ett nytt listtak? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Rulla till toppen