takomläggning malmö

Våra tjänster

Bunkeflo Takentreprenad AB är din pålitliga partner för takomläggning i Malmö med omnejd. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för takrenovering och nyinstallation. Kontakta oss idag för att diskutera dina takbehov!

TAKLÄGGNING I MALMÖ

Vad kan vi hjälpa dig med?

Papptak

Våra takläggare är experter på att installera papptak med lång livslängd och utmärkt vattentäthet.

Byggnadsplåt

Vi gör byggadsplåtsarbeten av hög kvalitet, inklusive takplåtning och fasadplåtning för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Listtäckning

Listtäckning är en traditionell metod som vi behärskar och kan använda för att bevara takets charm och hållbarhet.

Betongtak

Vi utför takläggning med högkvalitativa betongpannor för att säkerställa hållbara och funktionella taklösningar.

Shingeltak

Våra experter har erfarenhet av att installera shingeltak med noggrannhet och precision, vilket ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Övriga taktjänster​

Vi hjälper dig gärna med andra önskemål som du kan ha gällande ditt tak!

Läs mer om våra tjänster

Vår takläggning med betongpannor är en av våra mest eftertraktade tjänster, och det är inte svårt att förstå varför. Betongpannor är kända för sin hållbarhet och långa livslängd, vilket gör dem till ett utmärkt val för tak i varierande klimat. Vi är dessutom experter på att installera och underhålla betongpannor! Vi strävar alltid efter att leverera resultat som håller länge och som dessutom ser fantastiska ut. Med vår erfarenhet och noggrannhet kan vi säkerställa att ditt tak är ordentligt täckt med betongpannor, vilket ger utmärkt skydd mot väder och vind. Vi erbjuder även olika färger och stilar av betongpannor för att passa din estetiska preferens och hemmets arkitektur.

Vårt team av professionella takläggare är fullt utrustade med rätt kunskap och verktyg för att säkerställa att varje takläggningsprojekt med betongpannor utförs med precision och en ögat för detaljer. Oavsett om det handlar om nyinstallation eller reparation, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat som du kommer att älska.

Shingeltak är en populär och mångsidig takläggningsmetod som vi specialiserar oss på. Dessa tak är kända för sin elegans och förmågan att anpassa sig till olika arkitektoniska stilar. Hos Bunkeflo Takentreprenad AB har vi expertisen och erfarenheten som krävs för att utföra shingeltakläggning av högsta kvalitet! Shingeltak består vanligtvis av individuella skiffer- eller träbitar som är ordnade i lager för att bilda ett tak som är både estetiskt tilltalande och funktionellt. Denna taktyp kräver dock noggrann planering och expertinstallation för att säkerställa långvarigt skydd mot väder och vind. Något som vi såklart besitter!

Vi arbetar nära med våra kunder för att välja rätt material och färger som passar deras behov och stilpreferenser. Vårt mål är att skapa ett shingeltak som är en smycke för ditt hem samtidigt som det ger pålitligt skydd under många år framöver. Oavsett om du överväger att byta till shingeltak eller behöver reparationer på ditt befintliga shingeltak, är Bunkeflo Takentreprenad AB ditt självklara val. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera shingeltak av bästa kvalitet.

Takläggning med papptak är en populär valmöjlighet när det gäller taklösningar i Skåne. Papptak, även känt som takpapp eller bitumen, är känt för sin mångsidighet och förmåga att erbjuda pålitligt skydd mot vatteninträngning och väder. Vid Bunkeflo Takentreprenad AB har vi lång erfarenhet av att installera och underhålla papptak av högsta kvalitet.

Papptak består av flera skikt av bitumen som lamineras tillsammans med en armeringsduk. Denna konstruktion ger en tät och hållbar yta som är extremt vattenbeständig. Papptak har också fördelen att vara relativt lätta att reparera om skador skulle uppstå. Vår kompetenta personal är specialiserad på att utföra takläggning med papptak med precision och noggrannhet. Vi arbetar med olika typer av takpapp, inklusive SBS- och APP-modifierade varianter, för att säkerställa att ditt tak är utformat för att klara av Skånes varierande klimat.

Låt professionella takläggare i Skåne hjälpa dig

Oavsett om du överväger att installera ett nytt papptak eller behöver reparationer på ditt befintliga tak, kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi tar hänsyn till varje detalj och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

Listtäckning är en traditionell takläggningsmetod som har varit i bruk i generationer och är fortfarande populär i Skåne och runt om i Sverige. Denna teknik har en tidlös charm och ger taket en unik estetisk karaktär. Hos Bunkeflo Takentreprenad AB är vi stolta över vår kompetens när det gäller listtäckning och erbjuder högkvalitativa lösningar för att bevara takets skönhet och funktion. Listtäckning innebär att taket täcks in med trekantslister i trä som är noggrant anpassade och monterade för säkerställa att taket är tätt och väderbeständigt. Denna metod ger taket en rustik och charmig karaktär och passar perfekt för äldre eller historiska byggnader.

Låt professionella takläggare i Skåne hjälpa dig

Vårt team av skickliga hantverkare har den expertis som krävs för att utföra listtäckning med precision. Vi tar hänsyn till varje detalj, inklusive valet av listmaterial och färg, för att säkerställa att ditt tak blir en prydnad för ditt hem. Om du vill bevara det traditionella utseendet på ditt tak eller ge din bostad en unik touch är listtäckning ett utmärkt alternativ.

Byggadsplåt är en viktig del av takläggning och fasadarbeten som ofta förbises men som spelar en avgörande roll i att skydda ditt hem mot väder och vind. Hos Bunkeflo Takentreprenad AB är vi experter på att erbjuda högkvalitativa byggadsplåtlösningar i Skåne och Malmö.

Byggadsplåt används främst för takplåtning och fasadplåtning och är en viktig komponent för att förhindra fuktinträngning och skydda byggnadens struktur. Det finns olika typer av byggadsplåt, inklusive stål och aluminium, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar ditt projekt och din budget. Vårt erfarna team är utrustat med den kunskap och utrustning som krävs för att utföra byggadsplåtarbeten med noggrannhet och professionalism. Oavsett om det handlar om att byta ut befintlig plåt, reparera skador eller installera ny byggadsplåtning, kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet. 

LÄGGA TAK I MALMÖ

Säkra ditt hem med professionella takläggare

Takläggning är en avgörande del av att upprätthålla ditt hem i Skåne. Ett välunderhållet tak skyddar inte bara din bostad från väder och vind utan kan också förhöja dess estetiska värde. Oavsett om du behöver en ny takinstallation, takrenovering eller takreparationer i Skåne, är en erfaren takläggare ditt bästa val. Vi hjälper dig att säkerställa bästa möjliga resultat för takläggning i Skåne.

Hur går det till?

Rulla till toppen