SHINGELTAK MALMÖ

Shingeltak

Vill du lägga takshingel i Malmö med omnejd? Shingel är en stilfull och hållbar takbeläggning som ger ditt hem en distinkt karaktär. Med en mängd olika färger, mönster och former att välja mellan kan du anpassa ditt tak för att passa din personliga smak och fastighetens estetik.

TAKSHINGEL MALMÖ

Vad är takshingel?

Shingel är ett populärt val när det kommer till takmaterial. Takshingel delar många likheter med traditionella papptak, både när det kommer till utseende och sammansättning. Shingeltaket består av plattor som tillverkats av glasfiber, med en yta täckt av bitumen, som påminner om asfalt. Bitumen är en oerhört stabil substans som fungerar som en pålitlig skyddsbeklädnad för ditt tak. Det ger effektivt skydd mot elementen såsom solen, vinden och regnet. En viktig komponent i shingeltak är den inkluderade skifferkrossen, som ökar hållbarheten och ger extra stabilitet åt taket. Detta resulterar i en takkonstruktion som är ännu mer pålitlig och robust.

SHINGELTAK LIVSLÄNGD

Styrka och hållbarhet i samma paket

Takshingel är populärt på grund av dess utseende och hållbarhet. Faktum är att ett shingeltak kan hålla i över 30 år, och fortfarande se lika bra ut som när det lades! Vårt team av erfarna takläggare i Malmö är här för att leverera högkvalitativa takshingel som ökar både din fastighets värde och dess visuella appell. 

Fördelar med att byta till takshingel

Takshingel är kända för sin hållbarhet och förmåga att motstå skiftande väderförhållanden. De är tillverkade av kvalitetsmaterial som tål starka vindar, regn och snö. Dessutom kräver tak i shingel minimalt underhåll, vilket gör dem till en ekonomiskt fördelaktig lösning på lång sikt.

  • Hållbarhet

    Shingeltak är kända för sin hållbarhet och är perfekt för det nordiska klimatet.

  • Estetiskt tilltalande​

    Du kan välja mellan olika färger, mönster och former.

  • Kräver minimalt underhåll​

    Investera i en hållbar, långsiktig lösning utan krav på underhåll-

FAQ: Shingeltak

Shingeltakets livslängd är en av anledningarna till att så pass många väljer materialet! Shingeltak har en lång livslängd och kan tjäna dig i upp till 25-30 år eller mer med korrekt skötsel.

Shingeltak är relativt underhållsfria men bör rengöras regelbundet från löv och skräp och inspekteras för eventuella skador.

Precis som med alla takbyten beror priset på vilken storlek du har på huset, och vilken typ av tak. Vi rekommenderar alltid våra kunder att kontakta oss direkt för en direkt offert!

Shingel erbjuder enastående stil, mångsidighet och hållbarhet. De är också kostnadseffektiva och kräver minimalt underhåll. Satsa på shingeltak i Malmö om du vill ha ett hållbart, stilrent tak som kräver lågt underhåll!

Se fler tjänster

Papptak

Våra takläggare är experter på att installera papptak med lång livslängd och utmärkt vattentäthet.

Byggnadsplåt

Vi gör byggadsplåtsarbeten av hög kvalitet, inklusive takplåtning och fasadplåtning för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Listtäckning

Listtäckning är en traditionell metod som vi behärskar och kan använda för att bevara takets charm och hållbarhet.

Betongtak

Vi utför takläggning med högkvalitativa betongpannor för att säkerställa hållbara och funktionella taklösningar.

Övriga taktjänster​

Vi hjälper dig gärna med andra önskemål som du kan ha gällande ditt tak!

Shingeltak

Våra experter har erfarenhet av att installera shingeltak med noggrannhet och precision, vilket ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Rulla till toppen