SHINGELTAK MALMÖ

Unika shingeltak

Vill du lägga shingeltak i Malmö med omnejd? Shingel är en stilfull och hållbar takbeläggning som ger ditt hem en distinkt karaktär. Med en mängd olika färger, mönster och former att välja mellan kan du anpassa ditt tak för att passa din personliga smak och fastighetens estetik.

TAKSHINGEL MALMÖ

Shingeltak med överlägsen prestanda och estetik

BFTE är din ledande specialist på shingeltak i Malmö, erbjuder skräddarsydda lösningar som kombinerar estetik med funktionalitet. Våra shingeltak är designade för att tåla det skiftande klimatet i Malmö, från sommarens hetta till vinterns kyla. Genom att välja oss får du inte bara ett tak som är vackert och hållbart, utan också ett som bidrar till bättre isolering och energieffektivitet i ditt hem. Med en mängd färger och stilar att välja mellan, säkerställer vi att ditt nya shingeltak perfekt kompletterar ditt hems utseende.

LÄGGA ETT SHINGELTAK

Styrka och hållbarhet i samma paket

Takshingel är populärt på grund av dess utseende och hållbarhet. Faktum är att ett shingeltak kan hålla i över 30 år, och fortfarande se lika bra ut som när det lades! Vårt team av erfarna takläggare i Malmö är här för att leverera högkvalitativa takshingel som ökar både din fastighets värde och dess visuella appell. 

Fördelar med att byta till takshingel

Takshingel är kända för sin hållbarhet och förmåga att motstå skiftande väderförhållanden. De är tillverkade av kvalitetsmaterial som tål starka vindar, regn och snö. Dessutom kräver tak i shingel minimalt underhåll, vilket gör dem till en ekonomiskt fördelaktig lösning på lång sikt.

FAQ: Shingeltak

Vi finns tillgängliga för arbeten över hela Skåne! Oavsett om du bor i Malmö, Lund, Staffanstorp, Bjärred eller någon annan ort kan du alltid anlita BFTE för ditt takprojekt.

Ett shingeltak består av individuella shinglar – små, platta takmaterial som överlappar varandra från takfot till nock. Shinglar kan vara tillverkade av olika material, inklusive asfalt, trä, metall eller kompositmaterial, och erbjuder ett brett utbud av färger och stilar.

Ska du byta tak där hemma? Överväg då att välja shingeltak! Shingeltak är ett populärt val för många hemägare tack vare deras estetiska flexibilitet, hållbarhet och kostnadseffektivitet. De erbjuder utmärkt skydd mot väder och vind och kan enkelt anpassas för att matcha ditt hems exteriör. Dessutom är shingeltak relativt enkla att installera, underhålla och reparera. Det finns shingeltak i flera olika färger och det är dessutom ett bra material som står emot väder och vind.

Shingeltakets livslängd är en av anledningarna till att så pass många väljer materialet! Shingeltak har en lång livslängd och kan tjäna dig i upp till 25-30 år eller mer med korrekt skötsel.

Många moderna shingeltak är mer miljövänliga än tidigare alternativ, särskilt de som är tillverkade av återvunna material eller designade för att reflektera solens strålar och minska värmeförvärvet. BFTE strävar efter att använda hållbara material och metoder i alla våra projekt.

Kostnaden för att installera ett shingeltak varierar beroende på takets storlek, val av shingelmaterial och projektets komplexitet. BFTE erbjuder konkurrenskraftiga priser och kan ge en noggrann uppskattning baserat på en initial konsultation och takinspektion.

Rulla till toppen