PLÅTSLAGARE MALMÖ

Byggnadsplåt

Plåtslagare Malmö – det hittar du här hos BFTE! Vi specialiserar oss på taktäckning och erbjuder omtäckning och reparation av plåttak och fasader. Oavsett om det handlar om moderna byggnader eller kulturbyggnader, är vi rustade med moderna material och metoder för att leverera ekonomiskt hållbara resultat.

BYGGNADSPLÅT I MALMÖ

Skickliga plåtslagare i Malmö

Bunkeflo Takentreprenad AB är din pålitliga partner för byggnadsplåt i Malmö. Vår expertis sträcker sig över olika områden inom byggnadsplåtslageri, inklusive tak- och fasadbeklädnader, skorsteensbeslag, hängrännor och stuprör, bleck och lister, samt taksäkerhetsprodukter. Letar du efter en plåtslagare i Malmö för byggnadsplåt? Då ska du kontakta oss!

PLÅTSLAGARE MALMÖ

Vi tar hand om alla plåtarbeten!

Taktäckning

Skorstensbeslag

Rännor & Stuprör

Lister & taksäkerhet

Våra plåtslagare i Malmö behärskar både skivtäckning, bandtäckning och profilerad plåt, samt material som lackerad stålplåt, koppar och aluminiumplåt. Vi tror på det naturliga materialet, falsad plåt, för att skapa vackra och funktionella takanslutningar och detaljer som kompletterar andra takmaterial. Förutom taktäckning erbjuder vi specialtillverkade skorstensbeslag, vattenavrinningssystem, bleck och lister, samt produkter för taksäkerhet, inklusive takbryggor och stegar. Taksäkerhet är en viktig aspekt för fastighetsägare, och vi är utbildade för att hantera detta ansvarsfullt.

TAKLÄGGARE SKÅNE

Se fler tjänster

Papptak

Våra takläggare är experter på att installera papptak med lång livslängd och utmärkt vattentäthet.

Byggnadsplåt

Vi gör byggadsplåtsarbeten av hög kvalitet, inklusive takplåtning och fasadplåtning för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Listtäckning

Listtäckning är en traditionell metod som vi behärskar och kan använda för att bevara takets charm och hållbarhet.

Betongtak

Vi utför takläggning med högkvalitativa betongpannor för att säkerställa hållbara och funktionella taklösningar.

Övriga taktjänster​

Vi hjälper dig gärna med andra önskemål som du kan ha gällande ditt tak!

Shingeltak

Våra experter har erfarenhet av att installera shingeltak med noggrannhet och precision, vilket ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Rulla till toppen