TAKLÄGGARE MALMÖ

PLÅTSLAGARE SKÅNE

Professionella plåtslagare i Skåne!

Letar du efter en professionell plåtslagare i Skåne? Då har du kommit rätt! Plåttak är otroligt populära bland en stor del av befolkningen. Hos oss på BFTE kan du få professionell hjälp av kompetenta plåtslagare med lång erfarenhet av att bygga och hantera plåttak. Kontakta oss redan idag för en offert!

plåtslagare malmö

PLÅTSLAGARE SKÅNE

Plåttak som håller länge

Våra plåttak är skapade för att stå emot tidens tand och ge ditt hem en långvarig skyddsnivå. Med fokus på hållbarhet och kvalitet erbjuder vi plåttakslösningar som står emot väder och vind, och behåller sin estetik över tid. Genom noggrann utförande och användning av högkvalitativ plåt skapar vi tak som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Med överlägsen motståndskraft mot rost och väderpåverkan blir våra plåttak en investering i långsiktig trygghet för ditt hem. Välj plåttak som håller – välj Bunkeflo Takentreprenad AB.

PLÅTSLAGARE SKÅNE

Behöver du lägga nytt tak?

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster för tak, från takbyten och renoveringar till noggranna takinspektioner. Med bas i Malmö har vi byggt ett starkt rykte som Skånes förtroendeingivande plåtslagare, och vi är redo att ta hand om ditt takbehov. Läs mer om oss och våra tjänster och tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

Papptak

Våra takläggare är experter på att installera papptak med lång livslängd och utmärkt vattentäthet.

Byggnadsplåt

Vi gör byggadsplåtsarbeten av hög kvalitet, inklusive takplåtning och fasadplåtning för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Listtäckning

Listtäckning är en traditionell metod som vi behärskar och kan använda för att bevara takets charm och hållbarhet.

Betongtak

Vi utför takläggning med högkvalitativa betongpannor för att säkerställa hållbara och funktionella taklösningar.

Övriga taktjänster​

Vi hjälper dig gärna med andra önskemål som du kan ha gällande ditt tak!

Shingeltak

Våra experter har erfarenhet av att installera shingeltak med noggrannhet och precision, vilket ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Läs våra guider!

Förtroendet för ditt tak är viktigt. Välj Bunkeflo Takentreprenad AB – professionella plåtslagare i Skåne – för dina taklösningar!

Rulla till toppen