GARANTIER

Garantier

Försäkra dig om att ditt nya tak blir en trygg investering med Bunkeflo Takentreprenad AB

Vi på Bunkeflo Takentreprenad AB är stolta över att erbjuda våra kunder ett av marknadens främsta skydd för takläggning genom vårt samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden. Vår engagemang i TÄTSKIKTSGARANTIER™ garanterar att ditt takprojekt är säkrat med kvalitativt material och expertarbete.

Vad innebär trygghetspaketet TÄTSKIKTSGARANTIER™?

Som en del av vårt åtagande att leverera enastående service, innefattar TÄTSKIKTSGARANTIER™-paketen en fullständig garanti som täcker materialskador, följdskador och utfört arbete. Denna garanti är unik eftersom den är knuten till fastigheten och därmed erbjuder kontinuerlig trygghet, även vid ägarskifte.

Hur säkerställs kvaliteten?

Kvaliteten på våra tätskikt är resultatet av ett noggrant urval av material och leverantörer, samt kontinuerlig utbildning och uppföljning av våra takläggare. Sedan 1984 har AB Tätskiktsgarantier i Norden systematiskt förbättrat och standardiserat läggning av tätskikt, vilket resulterat i en skadefrekvens på blott några få promille.

Varför är TÄTSKIKTSGARANTIER™ essentiellt för mig?

Vanliga hem- och fastighetsförsäkringar täcker inte alltid skador orsakade av externa vatteninträngningar, såsom läckage från tak. Det är här TÄTSKIKTSGARANTIER™ kommer in som en vital del av ditt skydd, genom att säkerställa att eventuella problem åtgärdas snabbt och effektivt.

Maximera din investering med ROT-avdrag

Vid användning av våra tjänster för takläggning kan du dessutom dra nytta av ROT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden avsevärt. Vi hjälper dig gärna att förstå hur du kan utnyttja detta avdrag för att göra din investering i ett nytt tak ännu mer kostnadseffektiv.

Lyssna på vad våra nöjda kunder har att säga!

Rulla till toppen