BUNKEFLO TAKENTREPRENAD AB

Om oss

Vi på BFTE är stolta över att vara Skånes takläggningsproffs. Med fokus på hållbarhet och estetik skapar vi tak som inte bara skyddar ditt hem utan också förhöjer dess skönhet. Upptäck våra takläggningstjänster idag!

DIN LOKALA TAKLÄGGARE

Vi är BFTE!

Välkommen till Bunkeflo Takentreprenad AB, din pålitliga partner för takläggning i Skåne. Vi är ett dedikerat team av takläggningsexperter med en passion för att skapa vackra och funktionella taklösningar. Vår historia började med en enkel önskan – att förbättra tak över hela staden. Genom att starta Bunkeflo Takentreprenad AB satte vi därför vår vision i verket. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder tak som är både estetiskt tilltalande och dessutom praktiska. Hos oss kan du få hjälp av skickliga takläggare med lång erfarenhet som dagligen arbetar med att ge kunder vackra tak. Vi kan bistå med allt från takrenoveringar, till takinspektioner, takbyten och mycket mer. Oavsett vad du behöver, kan du kontakta oss på BFTE! 

Takläggare med passion

Vi har byggt vårt företag på grundläggande värderingar som pålitlighet, effektivitet och en portion skoj. Våra takläggare är inte bara skickliga hantverkare utan också personer med stora personligheter. Vårt team är alltid redo att hantera allt från små reparationer till omfattande takomläggningar i Skåne. Vi tror på att arbeta hårt och dessutom ha kul samtidigt. Om du vill ha ett tak som inte bara skyddar ditt hem utan också förhöjer dess utseende, är Bunkeflo Takentreprenad AB det självklara valet för takläggning i Skåne. Kontakta oss idag för att diskutera dina takprojekt och låt oss göra ditt tak till något alldeles extra – med hög kvalitet & lång hållbarhet!

Vårt team av takläggare & experter

Daniel Malmberg

VD / Tätskiktsmontör

Johannes Johansson

Tätskiktsmontör

Jimmie Persson

Tätskiktsmontör

Christian Newman

Tätskiktsmontör

Jimmy Eriksson

Plåtslagare

Christstopher Jepsson

Tätskiktsmontör

Fredrik Mohlin

Snickare

Anders Regen

Plåtslagare

Vanliga frågor

BFTE är verksamma över hela Skåne med omnejd! Det innefattar bland annat takbyten i Malmö, Lund, Staffanstorp, Lomma ,Vellinge och andra närliggande orter.

Hos oss på BFTE kan du få hjälp med allt som rör tak! Vi kan hjälpa dig med takrenoveringar, takbyten, förberedelse inför solceller, takinspektioner och mycket mer! Vi erbjuder dessutom ett brett utbud av takmaterial vid takbyten, allt från shingeltak, till papptak och betongpannor.

Ja! Du kan läsa mer om garantier och avdrag här.

Det beror såklart på vilken tjänst du är intresserad av, vilken typ av bostad du har och hur omfattande arbetet är. För att få en direkt offert rekommenderar vi att du kontaktar oss med ditt ärende!

Rulla till toppen