Takomläggning Lund

Behöver du hjälp med takomläggning i Lund? Bunkeflo Takentreprenad AB är din lokala takläggare! Hos oss finner du ett brett utbud av tjänster, allt från takinspektioner, till takbyten eller andra reparationer. Du är alltid välkommen att kontakta oss för konsultationer eller offert på ditt önskade arbete. Läs mer om våra tjänster och erbjudanden.

TAKOMLÄGGNING LUND

Hur kan vi stå till tjänst?

Behöver du inspektera ditt tak? Reparera befintliga pannor? Byta taket helt, eller kanske förbereda för solceller? Oavsett vilka behov och önskemål du har kan du alltid kontakta oss på Bunkeflo Takentreprenad AB – din erfarna takläggare i Skåne! Här nedan ser du ett utval av våra populäraste tjänster. Vi erbjuder dessutom flera olika andra taktjänster, såsom takinspektioner eller solcellsförberedelser. Läs mer om oss och våra tjänster och tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

Papptak

Våra takläggare är experter på att installera papptak med lång livslängd och utmärkt vattentäthet.

Byggnadsplåt

Vi gör byggadsplåtsarbeten av hög kvalitet, inklusive takplåtning och fasadplåtning för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Listtäckning

Listtäckning är en traditionell metod som vi behärskar och kan använda för att bevara takets charm och hållbarhet.

Betongtak

Vi utför takläggning med högkvalitativa betongpannor för att säkerställa hållbara och funktionella taklösningar.

Shingeltak

Våra experter har erfarenhet av att installera shingeltak med noggrannhet och precision, vilket ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Övriga taktjänster​

Vi hjälper dig gärna med andra önskemål som du kan ha gällande ditt tak!

BYTA TAK I LUND

Vårt arbetssätt

Behöver du takomläggning i Lund? Letar du efter pålitliga takläggare i Lund eller Skurup? Vi på Bunkeflo Takentreprenad AB har mer än 10 års erfarenhet av att utföra högkvalitativ takläggning av olika typer. Oavsett om du behöver byta tak helt, reparera befintliga pannor eller förbereda ditt tak för solceller, är vi här för att hjälpa dig. Vårt erfarna team består av professionella takläggare som har lång erfarenhet inom branschen. Vi är stolta över att erbjuda takläggning av högsta kvalitet och våra tjänster inkluderar även takinspektioner. Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt takprojekt!

TAKBYTE I LUND

Behöver du lägga om ditt tak?

Vi förstår att varje takprojekt är unikt, och därför erbjuder vi kostnadsfria offerter för att du ska kunna få en klar bild av kostnaderna. Vårt mål är att utföra takläggning som uppfyller dina behov och önskemål. Om du vill veta mer om oss och våra tjänster är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi är experter på takläggning i Skurup och Lund, och kan hjälpa dig med allt från nytt tak till takläggning av högsta kvalitet. Dessutom kan du dra nytta av rotavdraget när du ska lägga tak med oss. Så tveka inte att kontakta oss för takomläggning i Lund eller andra tjänster!

Senaste nytt

Rulla till toppen