Takrenovering i Limhamn

Ta en titt på vårt senaste uppdrag, en takrenovering i Limhamn! Det här projektet var ett samarbete mellan oss och Mabo Bygg & Plåt, där vi bytt ut ett slitet tak mot ett sprillans nytt. Vi har använt oss av stilrena betongpannor från Benders för att förvandla det här taket. Att byta tak är något som vi specialiserar oss på. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom takbyten, och vi jobbar med flera material. Du kan bland annat anlita oss för att byta tak med betongpannor, shingeltak, papptak och byggnadsplåt.

En fråga som vi ofta får är vilket takmaterial man ska välja för sin bostad. Det finns ju väldigt många olika att välja mellan! För ett jobb som denna takrenovering i Limhamn valde vi att köra på tegelpannnor, som huset hade tidigare. Tegelpannor ser bra ut på tegelhus, och ger huset den där tidlösa, klassiska looken. Om du däremot bor i ett lite modernare hem, kanske shingeltak eller papptak är ett bättre val. Du är alltid välkommen att kontakta oss på BFTE om du har frågor kring tak eller takmaterial. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen!

 

Här nedan kan ni ta del av hela processen, från start, till slut! Vi är tacksamma för förtroendet och vi hoppas att vår kund är nöjd med sitt nya tak. Vill du också få hjälp med ett takbyte? Tveka inte på att kontakta oss redan idag!

 

Rulla till toppen