Takläggare Vellinge

Letar du efter en takläggare i Vellinge så har du kommit rätt! Hos oss på BFTE kan du få experthjälp med allt från takbyten, till takinspektioner och andra taktjänster. Kontakta oss för en offert!

TAKOMLÄGGNING VELLINGE

Takläggning i Vellinge med BFTE

Behöver du hjälp med en takomläggning i Vellinge? Då ska du kontakta oss på BFTE! Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster och material, och vi brinner för att leverera förstklassiga lösningar – så att du kan njuta av ett tak som håller länge, oavsett vad.

Papptak

Ett av våra mest populära val när det kommer till takbyten.

Byggnadsplåt

Hållbar och praktisk byggnadsplåt av skickliga plåtslagare.

Listtäckning

En charmig och estetiskt tilltalande lösning som passar för alla.

Betongtak

Ett starkt, pålitligt val som mängder av husägare i Sverige älskar.

Shingeltak

Unika shingeltak i olika färger och formgivningar av hög kvalitet.

Övriga taktjänster​

Vi erbjuder takinspektioner, renoveringar, solcellsförberedelser och mycket mer.

BYTA TAK VELLINGE

Trygghet i varje detalj

Ditt tak är en stor del av ditt hus, och det är väsentligt att det är i gott skick för att du ska kunna njuta av en problemfri vardag. Hos oss på BFTE kan du få experthjälp med allt från takbyten, till takrenoveringar och inspektioner. Vi hjälper våra kunder att säkerställa sin trygghet i hemmet, med hjälp med förstklassiga, högkvalitativa lösningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

TAKBYTEN I VELLINGE

Letar du takläggare i Vellinge?

För dig som är bosatt i Vellinge med omnejd och behöver hjälp att renovera, byte eller inspektera taket, har du alltid möjligheten att kontakta oss på BFTE! Vi är ett glatt gäng skickliga takläggare med lång erfarenhet, som brinner för att skapa nöjda kunder. Vill du lära känna oss bättre? Läs mer om oss och hur vi arbetar!

Senaste nytt

Vanliga frågor om oss

Bunkeflo Takentreprenad AB är verksamma i Vellinge, Lomma, Lund, Malmö, Staffanstorp och mängder av andra orter i närområdet! Du kan anlita oss för uppdrag över hela Skåneregionen.

Hos oss kan du få hjälp med att byta tak, bland annat med följande material:

Vi erbjuder dessutom takinspektioner, renoveringar och andra tjänster. Kontakta oss med din förfrågan!

Du kan läsa allt om garantier och ROT-avdrag här.

Beroende på vad du behöver hjälp med, hur stort du bor, vilka material du behöver och omfattningen på projektet kan kostnaden variera. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en offert!

Rulla till toppen