Takläggare Trelleborg

Om du letar efter en takläggare i Trelleborg som kan hjälpa dig med takbyten, takinspektioner eller andra taktjänster har du kommit rätt. BFTE bistår med professionella tjänster för privatpersoner och företag.

BYTA TAK I TRELLEBORG

Byta tak i Trelleborg med BFTE

Är du intresserad av ett takbyte? Vi är ett gäng erfarna takläggare i Trelleborg med expertis inom många olika områden. Här nedan kan du se mer om vilka material vi arbetar med, samt läsa mer om våra tjänster.

Papptak

Takbyte med papptak

Byggnadsplåt

Takbyte med byggnadsplåt

Listtäckning

Takbyte med listtäckning.

Betongtak

Takbyte med betongtak.

Shingeltak

Takbyte med shingeltak.

Övriga taktjänster​

Övriga tjänster inom tak och takläggning.

TAKBYTE I TRELLEBORG

Anlita professionella takläggare i Trelleborg

Om du letar efter en takläggare i Trelleborg har du kommit till rätt plats. Vi på BFTE gör takomläggningen till en enkel, smidig process där du inte behöver lyfta ett finger. Vi tar hand om hela processen, från planering, till inköp av material och uppröjning av arbetsplatsen. Hos oss kan du alltid räkna med ett väl genomfört arbete, som sker inom tidsplan och lämnar ditt tak i perfekt skick. Vill du prata vidare med oss om ett kommande projekt? Tveka inte på att kontakta oss!

TAKOMLÄGGNING TRELLEBORG

Se våra goda resultat

Att arbeta med takbyten innebär att arbeta med stor noggrannhet och precision. Ditt tak är trots allt en av de viktigaste delarna på ditt hem, och det behöver vara i perfekt skick för att hålla dig och din familj varma och trygga året om. Vi förstår tak, och vi har sammantaget över 100 års erfarenhet av att arbeta med tak. På grund av detta vet vi hur vi ska jobba för att säkerställa ett så gott resultat som möjligt. Kolla på resultaten själv!

Senaste nytt

plåtslagare skåne

Guide: plåttak

Hos Bunkeflo Takentreprenad AB har vi lång erfarenhet av att arbeta med takläggning och vi vill dela med oss av

Läs mer

Vanliga frågor om oss

Vi finns tillgängliga för arbeten i Trelleborg med omnejd! Våra tjänster sträcker sig över hela Skåneregionen, och du är alltid välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Hos oss får du bland annat hjälp med takbyten med följande material:

Vi erbjuder dessutom andra tjänster såsom takinspektioner och takrenoveringar.

Vi erbjuder garantier och avdrag i enlighet med Tätskiktsgarantier. Du kan läsa mer om våra olika garantier och avdrag här.

Vi rekommenderar att du kontakta oss för en offert!

Rulla till toppen