Takläggare Svedala

Är det dags att byta eller renovera taket, och du söker efter skickliga takläggare i Svedala? Bunkeflo Takentreprenad står till tjänst och hjälper dig att fixa ett tak som håller länge och ser bra ut!

TAKOMLÄGGNING SVEDALA

Dags för takbyte i Svedala?

Oavsett om du är privatperson eller företag, och oavsett om du behöver byta tak, renovera taket eller få taket inspekterat kan du be oss på BFTE om hjälp! Vi är erfarna takläggare i Svedala med lång erfarenhet, som ständigt arbetar för att förse människor i Skåneregionen med nya, fräscha och hållbara tak. Vad behöver du hjälp med idag?

Takbyte med papptak

Ett bra alternativ för privatpersoner och företag.

Takbyte med byggnadsplåt

Hållbar byggnadsplåt i Staffanstorp.

Takbyte med listtäckning

Charm och estetik i samma paket.

Takbyte med betongpannor

Hållbara betongtak av hög kvalitet.

Takbyte med shingeltak

Estetiskt tilltaltande shingeltak.

Övriga taktjänster​

Takinspektioner, renoveringar och mycket mer.

BYTA TAK I SVEDALA

Takläggare i Svedala

Hos oss på Bunkeflo Takentreprenad AB kan du få hjälp med alla som rör tak! Vi är proffs på tak, och har dedikerat vårt gemensamma yrkesliv till att förse människor i Svedala med omnejd med hållbara taklösningar. Oavsett om du behöver byta tak, eller bara inspektera ditt nuvarande tak, kan vi bistå med vår hjälp. Vill du läsa mer om oss som företag, träffa vårt team eller höra om våra värderingar? Spana in vår om oss sektion!

TAKBYTEN I SVEDALA

Hur går det till?

Ditt tak är en central del av ditt hus, och det är viktigt att det fungerar som det ska för att hålla dig trygg. Men tak, precis som andra delar av ditt hus, behöver stundvis bytas ut och renoveras. Det är där vi kommer in. Om du upptäcker att ditt tak har en läcka, eller om du vill byta takmaterial, kan du kontakta oss för att få hjälp. Vi kommer ut till dig för att inspektera ditt tak, och ger dig sedan en offert på vad som behöver göras. Vi genomför arbetet på ett tryggt och effektivt sätt, och kvalitetssäkrar såklart taket för att säkerställa oss om att det är precis som det ska vara. Vill du prata mer om takläggning i Svedala med oss? Tveka inte på att höra av dig!

Senaste nytt

Vanliga frågor om oss

Bunkeflo Takentreprenad AB är verksamma i Svedala med omnejd! Vi genomför takbyten i hela Skåneregionen, och kan hjälpa dig med dina taktjänster i allt från Malmö, till Lund, Vellinge, Lomma, Staffanstorp och andra närliggande städer.

Vi erbjuder takomläggning med bland annat:

Vi erbjuder dessutom takinspektioner, takrenoveringar och andra tjänster för både privatpersoner och företag.

Ja! Du kan läsa allt om garantier och ROT-avdrag här.

Takbyten varierar i kostnad beroende på husets storlek, takmaterial och typ av tak.

För ett exakt pris rekommenderar vi att du kontaktar oss för en offert!

Rulla till toppen