Takläggare Staffanstorp

Bunkeflo Takentreprenad AB är takläggare i Staffanstorp med omnejd som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom takbyten och takrenovering! Dags att byta tak där hemma? Kontakta oss för en offert!

TAKOMLÄGGNING STAFFANSTORP

Nytt tak med BFTE i Staffanstorp

Hos oss på Bunkeflo Takentreprenad AB kan du få hjälp med ett brett utbud av taktjänster i Staffanstorp med omnejd. Vi erbjuder bland annat takomläggning med ett flertal olika material, som andra tjänster såsom takinspektion, takrenoveringar och mycket mer. Spana in våra tjänster och kontakta oss om du har några frågor!

Papptak

Ett bra alternativ för privatpersoner och företag.

Byggnadsplåt

Hållbar byggnadsplåt i Staffanstorp.

Listtäckning

Charm och estetik i samma paket.

Betongtak

Hållbara betongtak av hög kvalitet.

Shingeltak

Estetiskt tilltaltande shingeltak.

Övriga taktjänster​

Takinspektioner, renoveringar och mycket mer.

BYTA TAK STAFFANSTORP

Lokala takläggare med stort driv!

Letar du efter ett glatt och engagerat team av takläggare i Staffanstorp? Då har du kommit rätt! Vi som arbetar på BFTE har sammanlagt 100 års erfarenhet av takläggning och vi brinner för vad vi gör. Hos oss kan du alltid räkna med pålitliga, trygga tjänster och vi prioriterar alltid kundnöjdhet och säkerhet i alla projekt vi gör. Läs mer om vilka vi är!

TAKBYTEN I STAFFANSTORP

Letar du takläggare i Staffanstorp?

Om du är bosatt i Staffanstorp med omnejd och letar efter en takläggare som kan hjälpa dig med takbyten, renoveringar eller inspektioner ska du kontakta oss på BFTE! Vi kan hjälpa dig med det mesta som har med tak att göra. Hos oss kan du alltid räkna med ett tryggt genomfört arbete som säkerställer ditt taks hållbarhet och ser till att du kan känna dig lugn och skyddad året om. Kontakta oss direkt för en offert!

Senaste nytt

Vanliga frågor om oss

BFTE är verksamma i Staffanstorp med omnejd! Du är välkommen att kontakta oss för taktjänster över hele Skåneregionen, oavsett om du är privatperson eller företagare. Slå oss en signal och berätta vad du behöver så hjälper vi dig att lösa dina takproblem!

Hos oss på BFTE kan du få hjälp med takbyten, takrenoveringar, takinspektioner, förberedelser för solceller och mycket mer. Vi specialiserar oss på att byta tak med följande materia:

Har du ett annat takproblem som du behöver hjälp med? Vi klarar av det mesta! Kontakta oss så pratar vi vidare.

Vi erbjuder garantier och avdrag i enlighet med Tätskiktsgarantier. Du kan läsa mer om våra olika garantier och avdrag här.

Precis som med alla andra typer av tjänster varierar våra priser beroende på omfattning, storlek på hus, material och plats. 

För ett exakt pris rekommenderar vi att du kontaktar oss för en offert!

Rulla till toppen