Takläggare Lomma

Är du på jakt efter en skicklig takläggare i Lomma? Då har du kommit rätt! Hos oss på BFTE kan du få hjälp med allt från takbyten, till takinspektioner, takrenoveringar och mycket mer i Lomma med omnejd!

BYTA TAK I LOMMA

Ta en titt på våra tjänster!

BFTE erbjuder ett brett utbud av tjänster för takbyten och reparationer i Lomma. Vi erbjuder bland annat takomläggning med flera olika material, allt från papptak till shingeltak, samt övriga taktjänster såsom inspektioner och förberedelse för solceller. Spana in våra tjänster och kontakta oss för en offert!

Papptak

Stilrena och hållbara papptak för privatpersoner och företag.

Byggnadsplåt

Hållbar byggnadsplåt, installerad av skickliga plåtslagare i Lomma.

Listtäckning

Traditionell listtäckning som bevarar takets estetik och charm.

Betongtak

Kraftfulla och stilrena betongtak som håller i många år framöver.

Shingeltak

Unika shingeltak med lång hållbarhet och ett estetiskt tilltalande utseende.

Övriga taktjänster​

Allt från takrenoveringar, till takinspektioner hittar du här.

TAKBYTE I LOMMA

Hur kan vi hjälpa dig?

Om du letar efter en takläggare i Lomma som kan byta, reparera eller inspektera ditt tak – ja då har du kommit rätt. Hos oss på Bunkeflo Takentreprenad AB hittar du en heltäckande arsenal av taktjänster för alla önskemål och behov. Vi tar hand om ditt tak och säkerställer att det är helt, rent och estetiskt tilltalande, i många år framöver. Låter det bra? Tveka inte på att kontakta oss för att börja ditt arbete!

TAKOMLÄGGNING LOMMA

Takläggare Lomma? BFTE löser det!

Vi som arbetar på BFTE är ett glatt gäng som brinner för att leverera förstklassiga taklösningar för alla våra kunder. När vi tar oss an ett uppdrag gör vi det med enorm noggrannhet och precision, och vi säkerställer alltid att arbetet utförs med korrekta säkerhetsåtgärder och följer alla riktlinjer som det behöver följa. Med fokus på kundnöjdhet, säkerhet och service levererar vi taklösningar som håller länge! Kontakta oss redan idag om du behöver en takläggare i Lomma.

Senaste nytt

Vanliga frågor om oss

Vi finns tillgängliga för arbeten i Lomma med omnejd! Du kan anlita oss på BFTE oavsett var i Skåne du bor – och oavsett om du är privatperson eller företagare.

Vi erbjuder bland annat takbyten med följande materia: 

Vi arbetar dessutom med andra tjänster såsom takinspektion, takrenoveringar och förberedelser för solceller.

Vi erbjuder garantier och avdrag i enlighet med Tätskiktsgarantier. Du kan läsa mer om våra olika garantier och avdrag här.

Beroende på vad du behöver hjälp med kan våra tjänster kosta olika mycket. För en direkt offert på just ditt arbete rekommenderar vi att du kontaktar oss för en offert!

Rulla till toppen