Takläggare Kävlinge

Bunkeflo Takentreprenad är takläggare i Kävlinge med lång erfarenhet och ett brinnande engagemang för att skapa hållbara lösningar för våra kunder. Vi hjälper dig att stärka upp ditt tak!

TAKOMLÄGGNING KÄVLINGE

Dags för takbyte i Kävlinge?

Letar du efter en takläggare i Kävlinge som kan hjälpa dig att byta tak? Då har du kommit rätt! Hos oss på BFTE kan du få experthjälp med takbyten, takrenoveringar och takinspektioner. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och arbetar mot såväl privatpersoner som företag.

Takomläggning med papptak

Takomläggning med byggnadsplåt

Takomläggning med listtäckning

Takomläggning med betongtak

Takomläggning med shingeltak

Övriga taktjänster​

BYTA TAK KÄVLINGE

Vi brinner för goda resultat

När vi tar oss an ett uppdrag lägger vi hela vår själv i processen. Vi vet hur viktigt det är att ett tak fungerar som det ska, och därför spenderar vi mycket tid med att kvalitetssäkra varje del av processen. Målet är att ditt tak inte bara ska se bra ut, utan även vara hållbart och i perfekt skick – så att du slipper oroa dig för renoveringar eller läckor under många, många år framöver. Vill du prata mer om tak med oss? Tveka inte på att höra av dig!

TAKBYTEN I KÄVLINGE

Letar du takläggare i Kävlinge?

Om du söker efter takläggare i Kävlinge som kan hjälpa dig med takbyten – eller andra tjänster – så är du alltid välkommen att kontakta oss på BFTE! Vi är ett trevligt team som brinner för det vi gör, och vi står redo att bistå med vad du än behöver – så länge det involverar tak! Takbyten, takinspektioner, takrenoveringar, ja, allt du behöver för ett hållbart tak helt enkelt. Vill du lära känna oss bättre? Läs mer om vilka vi är och hur vi arbetar!

Senaste nytt

Vanliga frågor om oss

BFTE är verksamma över hela Skåneregionen! Du hittar oss bland annat i Malmö, Lund, Lomma, Kävlinge, Svedala, Staffanstorp och andra omliggande städer och orter.

Vi erbjuder takläggning med följande material:

Vi erbjuder dessutom takinspektioner, renoveringar och flera andra tjänster. Kontakta oss så berättar vi mer!

Du kan läsa allt om våra garantier och ROT-avdrag här.

Om du har ett specifikt projekt i åtanke är du alltid välkommen att kontakta oss för en offert!

Rulla till toppen