Takläggare Höllviken

Börjar det bli dags att anlita en takläggare i Höllviken för ett takbyte, en takrenovering eller andra taktjänster? Hos oss på BFTE får du professionell hjälp av erfarna takläggare med ditt projekt!

BYTA TAK I HÖLLVIKEN

Taktjänster i Höllviken

När du ska byta tak i Höllviken är du alltid välkommen att kontakta oss på BFTE! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och material för våra kunder. Läs mer om våra taktjänster och kontakta oss för en offert.

Papptak

Takbyte med papptak

Byggnadsplåt

Takbyte med byggnadsplåt

Listtäckning

Takbyte med listtäckning.

Betongtak

Takbyte med betongtak.

Shingeltak

Takbyte med shingeltak.

Övriga taktjänster​

Övriga tjänster inom tak och takläggning.

TAKBYTE I HÖLLVIKEN

Professionella takläggare i Höllviken

Hos oss på BFTE kan du alltid räkna med väl genomförda projekt till förmånliga priser, och alltid enligt överenskommen tidsplan. Vi tar stolthet i våra goda kundomdömen, och vi jobbar alltid för att erbjuda så goda resultat som vi bara kan. Oavsett om du behöver byta tak, reparera eller renovera taket, eller få hjälp med andra taktjänster, är du välkommen att kontakta oss.

TAKOMLÄGGNING HÖLLVIKEN

Expertis sedan 100 år tillbaka

Att jobba med tak är ett stort ansvar. Det är trots allt ditt tak som håller dig och din familj trygga, året om. Vi på BFTE har lång erfarenhet av takläggning och sammataget har vi över 100 års erfarenhet. Hos oss kan du med andra ord alltid räkna med att arbetetet blir utfört på ett säkert, korrekt sätt – varje gång.

Senaste nytt

Vanliga frågor om oss

Vi finns tillgängliga för arbeten i Höllviken med omnejd! Våra tjänster sträcker sig över hela Skåneregionen, från Malmö, till Lund, Lomma och Staffanstorp.

Vi erbjuder bland annat taknbyten med:

Vi erbjuder dessutom andra tjänster, bland annat renoveringar och inspektioner.

Läs allt om garantier och avdrag här.

För ett direkt pris på ditt arbete kan du kontakta oss för en offert!

Rulla till toppen