Takläggare Bjärred

Bunkeflo Takentreprenad AB är din lokala takläggare i Bjärred! Hos oss får du hjälp med allt från takbyten, till takrenoveringar och andra taktjänster. Kontakta oss redan idag med din förfrågan.

TAKOMLÄGGNING BJÄRRED

Taktjänster i Bjärred

Oavsett vad ditt tak behöver, kan BFTE stå till tjänst! Vi erbjuder takbyten med flera olika material, samt andra taktjänster för såväl privatpersoner som företag.

Papptak

Takbyten med papptak.

Byggnadsplåt

Takbyten med byggnadsplåt.

Listtäckning

Listtäckning för takbyten.

Betongtak

Takbyten med betongtak.

Shingeltak

Takbyten med shingetak.

Övriga taktjänster​

Övriga tjänster såsom reparationer och inspektioner.

BYTA TAK BJÄRRED

Att arbeta med BFTE

Att anlita oss på BFTE är en enkel, smidig process som kräver minimalt jobb av dig som kund. Vi kan ta hand om hela ditt projekt åt dig, från det initiala samtalet, och genom hela projektets gång. Hos oss kan du alltid räkna med en effektiv process som sätter dina önskemål i fokus, och som alltid följer tidsplanen. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

TAKBYTEN I BJÄRRED

Letar du takläggare i Bjärred?

Att ha ett fungerande, helt och snyggt tak på huset är en inte bara viktigt för att huset ska må bra. Det ger dig också en trygghet, såväl som ett lyft för din bostad. Om det börjar bli dags att byta tak, eller om du bara behöver hjälp med reparationer eller andra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är BFTE – din lokala takläggare i Bjärred!

Senaste nytt

plåtslagare skåne

Guide: plåttak

Hos Bunkeflo Takentreprenad AB har vi lång erfarenhet av att arbeta med takläggning och vi vill dela med oss av

Läs mer

Vanliga frågor om oss

BFTE är verksamma över hela Skåneregionen! Från Bjärred, till Malmö, Lomma, Lund och mängder av andra städer. Är du osäker på om vi finns på din hemort? Tveka inte på att kontakta oss!

Vi erbjuder takbyten med följande material:

Samt renoveringar, takinspektioner, förberedelser för solceller och mycket mer. Kontakta oss med din förfrågan!

Du kan läsa allt om ROT-avdrag och garantier här.

Vi erbjuder olika tjänster till olika priser. Allt beror på vad som ska göras, och i vilken omfattning. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en offert!

Rulla till toppen