PLÅTSLAGARE MALMÖ

Slitstark byggnadsplåt

På BFTE är vi stolta över att vara ledande plåtslagare i Malmö, specialiserade på byggnadsplåt för både kommersiella och bostadsprojekt. Med över 100 års kombinerad erfarenhet har vårt team den kunskap och expertis som krävs för att leverera högkvalitativa lösningar som tål tiden.

BYGGNADSPLÅT MALMÖ

Skickliga plåtslagare i Malmö

Som erfarna plåtslagare i Malmö erbjuder BFTE skräddarsydda byggnadsplåtlösningar som kombinerar funktionalitet med modern design. Vårt urval av byggnadsplåt inkluderar allt från traditionella till innovativa material som passar alla typer av byggnader. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och visioner, och använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och estetik. Välj BFTE för en plåtslagerilösning som förbättrar ditt byggprojekts utseende och livslängd.

Ta en titt på några av våra plåtarbeten!

PLÅTTAK I MALMÖ

Byggnadsplåt för ditt tak i Skåne

Att anlita BFTE som din plåtslagare i Malmö innebär att du får en omfattande service som täcker alla aspekter av ditt byggnadsplåtprojekt. Processen inleds med en grundlig konsultation för att förstå dina behov och mål med projektet. Därefter tar våra erfarna tekniker hand om allt från mätning och utformning till tillverkning och installation av byggnadsplåt. Vi använder de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa att arbetet utförs effektivt och håller högsta möjliga standard. Genom hela processen håller vi dig informerad och engagerad, för att säkerställa att slutresultatet överensstämmer med dina förväntningar.

FAQ: Byggnadsplåt i Malmö

BFTE är verksamma över hela Skåneregionen! Du kan anlita oss oavsett var du befinner dig, bland annat i Malmö, Lund, Staffanstorp, Lomma, Bjärred samt övriga orter.

Byggnadsplåt är ett material som används i byggbranschen för takläggning, fasadklädnad, och andra konstruktionsdetaljer. Det är känt för sin hållbarhet, flexibilitet och estetiska mångsidighet, vilket gör det till ett populärt val för både kommersiella och bostadsprojekt.

Det finns flera typer av byggnadsplåt, inklusive galvaniserat stål, rostfritt stål, koppar, aluminium och zink. Varje typ har unika egenskaper och fördelar som passar olika byggprojekt och designpreferenser.

Byggnadsplåt erbjuder en rad fördelar, såsom lång livslängd, minimalt underhåll, utmärkt väderskydd, och hög brandresistens. Dessutom är byggnadsplåt miljövänligt, helt återvinningsbart och bidrar till energieffektivitet i byggnader.

Kostnaden för byggnadsplåt varierar beroende på typ av material, projektets omfattning och specifika designkrav. Generellt sett är det en kostnadseffektiv lösning över tid, tack vare dess långa livslängd och låga underhållskrav.

Våra plåtslagare i Malmö behärskar både skivtäckning, bandtäckning och profilerad plåt, samt material som lackerad stålplåt, koppar och aluminiumplåt. Vi tror på det naturliga materialet, falsad plåt, för att skapa vackra och funktionella takanslutningar och detaljer som kompletterar andra takmaterial. Förutom taktäckning erbjuder vi specialtillverkade skorstensbeslag, vattenavrinningssystem, bleck och lister, samt produkter för taksäkerhet, inklusive takbryggor och stegar. Taksäkerhet är en viktig aspekt för fastighetsägare, och vi är utbildade för att hantera detta ansvarsfullt.

Vill du lägga om ditt tak med byggnadsplåt? Tveka inte på att kontakta oss!

Rulla till toppen